Velkommen!!

Hold nu op… Så er vi i luften, folkens!

Jeg har Søren suseme fået mig en hjemmeside. En ægte en!

Hvad kan du mon forvente her? Tja alting og ingenting – jeg ved det ikke selv endnu, men jeg forestiller mig at fortsætte i samme rille som jeg hidtil har kørt på mine sociale medier.

For måske følger du mig på Instagram, måske på facebook eller måske sidder du og er helt ny i mit univers – uanset hvad, så velkommen til ❤️

Her hos mig kan du forvente at blive præsenteret for en meget ærlig version af et liv, der ikke altid er rosenrødt, en ærlig fortælling om hvordan det er at være mor til to drenge, hvor den ene er alvorligt, kronisk syg, men også en beretning om hvordan vi får det bedste ud af livet – hver dag. Så godt som vi kan. For selvfølgelig er alle dage ikke lige sjove, det siger næsten sig selv med en syg dreng. Så her er plads til alle følelser.

Jeg glæder mig til at tage hul på endnu et kapitel sammen med jer på sidelinjen, på både de gode, de glade, de triste, de hårde og de bedste dage ❤️

Vi skrives ved 🙂

 

/Sabina 💚

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.