Fra ægteskab til forældreskab, hussalg og flytning.

Vores hus blev solgt på imponerende 6 dage.

En stor, tung beslutning var gået forud.

Efter næsten et årti sammen med Dennis har jeg valgt at gå solo.

En svær beslutning, men en beslutning jeg har fundet nødvendig. For mig. For mine børn. For os alle. Hellere to glade forældre hver for sig end to sure forældre sammen.

Vi har derfor skrevet under på skilsmissepapirerne og har begge fundet os et kommende sted at bo.

Jeg har lejet et dejligt hus, med plads til både Bastian, Felix og jeg meget tæt på hvor vi bor i dag. Ligesom Dennis også bliver i nærheden.

Vores drenge skal selvfølgelig være hos både mig og hos deres far.

Vi har lavet nogle aftaler, som vi håber bliver gode for os alle.

Felix fortsætter i aflastning og vi skal forsøge at fortsætte vores hverdag, nu i en ny konstellation og i nye hjem.

Da jeg hoppede ind i 2020 lå jeg i en hospitalsseng på Skejby sygehus – det i sig selv er ikke nyt, men jeg besluttede mig for at i år ville jeg kigge ind af. Mærke efter hvad JEG har brug for, se på hvad der gør mig glad, hvad jeg drømmer om. Det vendte og drejede jeg i mange, mange timer og kom frem til den konklusion at det var tid til at splitte op. Men det er ikke nemt. Vi har kæmpet – både for vores børn og for vores forhold. Sammen og hver for sig. Men jeg var ikke længere der, hvor jeg gerne ville være. Jeg var ikke glad. Dét vil jeg være. Det skal man være! Mit liv tog for knap fire år siden en drejning, jeg ikke havde set komme. Men den kom. Når sådanne ting sker, så rykker man enten sammen i bussen eller væk. Vi forsøgte at rykke sammen, men ligesom mænd og kvinder er forskellige, reagerer forskelligt, tackler ting forskelligt o.s.v. – så var det lidt som om at vores busruter blev delt.

For med tiden ændrede vi os. Som mennesker, partnere og ikke mindst forældre. Jeg er ikke den samme Sabina, som jeg var i august 2016, da Felix kom til. Jeg er heller ikke den samme Sabina, som jeg var i 2014, da Bastian dukkede op. Jeg er på mange måder den samme, men jeg har også, især igennem de seneste knap 4 år, fundet ud af at prioritere i mit liv. Kigge på, hvad der er nødvendigt, hvad der er behov for og ikke mindst hvad der føles godt i maven.

Jeg tror, vi er groet i hver sin retning, vi har tabt hinanden undervejs. Jeg ønsker ikke at gå i nærmere detaljer, vi forsøger at gøre, hvad vi kan for at få drengene bedst muligt gennem denne tid også. De er heldigvis nogle ressourcestærke gutter, så dette klarer vi også, er jeg sikker på.

Jeg forestiller mig at skilsmisse aldrig er nemt, slet ikke med børn indblandet. Nok endnu mindre med en som Felix, der i tide og utide kan få brug for lægehjælp. Men det løser vi, for det skal vi.

Jeg håber og ønsker for fremtiden at vores forældreskab bliver endnu bedre end vores ægteskab har været!

Lige nu tager vi en dag af gangen og pakker vores hjem ned stille og roligt, så vi er klar til at flytte inden 1. september hvor nøglerne overdrages til nye beboere.

18 Replies to “Fra ægteskab til forældreskab, hussalg og flytning.”

 1. Gode tanker til jer begge ❤️
  Det er vigtig at føle efter sin mavefornemmelse og helt sikkert bedre for drengene med to glade forældre hver for sig som to sure sammen
  Hatten af for jeres beslutning og god vind til jer begge
  Knus

  1. Skilsmisse gør ondt, men som du siger er glade forældre en at have 2 sure når det så sagt, så er du sku en sej kvinde, håber at alt bliver bedre❤️❤️❤️❤️

 2. Sødeste og sejeste Sabine♥️
  Du er sgu et imponerende livsstykke, og jeg har den vildeste og dybe respekt for dig.!! Hvor er det godt, at du tænker, reagerer og vælger at gøre som du gør
  Jeg er sikker på, at alt nok skal lykkedes ene og alene fordi du vælger at det skal det bare
  Kæmpe kram og stor respekt herfra
  Liva☺️

 3. Du er fandme sej jeg tager virkelig hatten a for dig❤️
  Hold kæft dine børn er heldig at ha dig som mor.

 4. Kære Sabina
  Jeg har fornemmet for et stykke tid siden det der nu sker og jeg forstår at sådan sker det nogle gange. Sygdom eller andet kan skade sjælens ro og bringe tanker om udvikling frem. Vi har i huset har været gift i 56 år og holdt ud selv da en ventet datter døde i min hustrus mave 4 dage før termin. Det var hårdt i flere år, men gennem bøn til Gud kom vi igennem det. Vi har 2 skønne børn og 7 børnebørn ,så vi er begunstiget. Jeg skal nok bede for situationen og og for Felix helbredelse. Hold ud for ingen ting er umulige for Gud.

 5. Jeg vil som en trofast følger ønske både dig, Dennis og drengene den bedste start på to ny hverdage… I klare den begge to, som i klare alt andet, bla. Med Felix.. Jeg Tror på at I får det hele til og fungere sammen, hver for sig.. Et kæmpe energi boost og god karma her fra til jer alle sammen.. God sommer og forhåbentlig flere dage ude på den anden side af sygehus væggene end inde❣️

 6. Ønsker jer alt muligt held og Lykke alle 4, vil fortsætte med at følge jeres liv på Instagram❤️❤️❤️❤️

  1. Ønsker jer alt held og Lykke alle 4, vil stadig forsætte med at følge jeres liv på Facebook ❤️❤️❤️❤️

 7. Du er sej Sabine . Ja en skilsmisse er aldrig nem men heldigvis findes der også gode skilsmisser. Tror og håber /ønsker dig alt det bedste med din beslutning og jeres nye rammer. Knus

 8. Hej Sabina
  Jeg har tænkt meget, siden i satte huset til salg, så ser jeg, at du sætter ting til salg, så tænker jeg lidt mere, “er det mon sandt?”, “går de fra hinanden?”, “hvor er Dennis henne, han er jo gerne med, på nogle billeder?”, nu ved jeg så hvorfor.
  Du skal vide, at jeg synes, det er en meget moden beslutning, fra jer begge 2.
  Det er, som en anden følger skriver, hellere 2 forældre/familier i harmoni hver for sig, end 2 forældre/en familie i disharmoni og med gnidninger.
  Uanset hvad, vil jeg stadig følge Felix og Bastian, elsker de 2 dejlige drenge.

 9. Ked af at høre at i er groet i hver sin retning men så er det også bedst at tage den tunge beslutning i forhåbentligt god ro og orden Sender dig og jer de bedste og varmeste tanker og håb om et godt samarbejde og venskab fremover, især for børnenes skyld

 10. Håber det bedste for jer alle , men håber stadig for drengens skyld at dig og Dennis vil bevare et godt forhold .Jeg synes man “ fornemmer” han er skubbet i baggrunden .Hvorfor kan I ikke hjælpe hinanden med flytning ?Håber I har “ kæmpet” for jeres forhold inden I gav op ❤️Men held og lykke til jer allecfire …

  1. Han er ikke skubbet i baggrunden, det er selvvalgt. Ligesom det er hans valg at han ikke har Felix mere end han har. Jeg kan se både mig selv og mine børn i øjnene når de bliver større og fortælle dem at jeg prøvede alt. Så vi har ikke bare givet op.

 11. Kære Sabina.

  Mine anelser som er bekræftet, havde jeg set længe.
  Skrevet ‘ mellem linjerne’ i dine skriv, så min overraskelse er ikke stor.

  I er begge to fantastiske forældre for Jeres to børn. Det vil I forsat være….bare hver for sig

  Ønsker jer alle en god og fantastisk fremtid
  Mange kram
  Birgit

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *